Tule mukaan lähetystyöhön

Mikään ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia toimijoita! Haluaisitko Sinä antaa aikaasi lähetystyölle kotiseurakunnassasi? Apukäsille löytyy tehtävää tempausluontoisista vuosittaisista tapahtumista aina juustokeiton keittämisestä ja munkkitalkoista perunamarkkinoiden myyjäispöydän pitämiseen. Tai haluaisitko ehdottaa uutta toimintaa, tapahtumaa tai kokoontuvaa ryhmää jossa  pidettäisiin lähetyskentän kuulumisia esillä?

Toimintaa vuosittain

  • Lähetyspyhät
  • Isänpäivälounas
  • Tasauskeräykseen liittyvä tapahtuma
  • Munkkitalkoot ja perunamarkkinat
  • 10 -synttärit

 

Tulossa juuri nyt!

ROVASTIKUNNALLINEN LÄHETYSPYHÄ Kempeleessä 2.4. klo 10-15. Messu Kolminaisuuden kirkossa klo 10. Ruokailu ja muu ohjelma keskustan srk -talolla n. klo 11.30 alkaen. Ilmoittautuminen 23.3. mennessä: www.kempeleenseurakunta.fi/ilmoittautuminen tai oman seurakunnan lähetyssihteerille.

 

RETKI VALTAKUNNALLISILLE LÄHETYSJUHLILLE Turkuun 19.-21.5. Lisätietoja tapahtumasta. Ilmoittautuminen 30.3. mennessä: www.kempeleenseurakunta.fi/ilmoittautuminen

 

Tapahtumakalenterista löydät lisää ajankohtaisia tietoja tapahtumista.

 

Nimikkokohteet

Seurakunnallamme on nimikkolähettiperhe Kaukasiassa. Tarkempia tietoja heidän työstään saa osallistumalla lähetystyön tilaisuuksiin.  Tyrnävän seurakunta tukee Suomen Lähetysseuran kautta Mekongin alueella toimivaa Alliance Anti Traffic -järjestöä joka  edistää naisten ja tyttöjen asemaa sekä edesauttaa ihmiskaupan torjumista. Tuemme myös lähetysjärjestö Sanansaattajat kautta Intian radiolähetystyötä ja Naiset Toivon lähteellä ohjelmia, joita lähetetään Burman, Indonesian, Korean, Kamputsean ja Kinnan naisille.

Lisäksi tuemme muun muassa Suomen Lähetysseuran sekä Suomen Pipliaseuran tekemää työtä.

Ota yhteyttä

Outi Pohjanen
kappalainen
 
Johanna Rantala
nuorisotyönohjaaja