Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa lapset saavat leikkiä keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Perhekerho Murrossa (Murron kerhotila: Kauttaranta 12 A 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Temmeksellä  (Temmeksen seurakuntatalo: Petäjäsuvannontie 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Tyrnävän kirkonkylällä (Tyrnävän seurakuntatalo: Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30-12.
Perhekerhossa ns. liukuva aloitus. Hartaus n. klo 10:10.

VIIMEINEN KERHOVIIKKO VIIKOLLA 20.

Perhekerhon kevätretki 28.5.2018 Liminganlahden luontokeskukseen. Lisätietoa lastenohjaajilta.

SEURAKUNNAN KERHOLAISTEN KIRPPARI ON TORSTAINA 3.5.2018 KELLO 10-12 TYRNÄVÄN SEURAKUNTATALOLLA

SALISSA JA KAHVIOSSA (SISÄÄNKÄYNTI PÄÄOVESTA).

Kerholaiset myyvät kirpparilla esim. vaatteita (lasten ja aikuisten), leluja sekä pelejä.

Lisätietoja kirpparista ja pöytävarauksista saa lastenohjaajilta Meijulta (p. 044-7372 615)

tai Minnalta (p. 044-7372 616).

Kirpparilla on myös edullinen kahvio

Yhteisvastuun hyväksi!

Tervetuloa tekemään löytöjä!

PERHEKERHON OHJELMA KIRKONKYLÄ
Torstaisin klo 9.30 - 12

VIIKKO OHJELMA MUUTA

13

EI KERHOA!

Koko perheen pääsiäishartaus keskiviikkona 28.3. klo 10.30 Tyrnävän kirkossa, jonka jälkeen lounas Tyrnävän seurakuntatalolla.

14

Pääsiäisen ihme, Jeesus voitti kuoleman

15

Herran siunaus

16

Hyvä paimen

17

Jumalan kämmenellä

18

19

EI KERHOA, koska on Helatorstai.

20

Kiitos keväästä

21

EI KERHOA!

Sunnuntaina 27.5. kevätkirkko klo 10 Tyrnävän kirkossa.

22

Perhekerhon kevätretki maanantaina 28.5.

EI TAVALLISTA PERHEKERHOA!

PERHEKERHON OHJELMA MURTO JA TEMMES
Maanantaisin klo 10 -12

VIIKKO AIHE MUUTA

13

Pääsiäisen ihme, Jeesus voitti kuoleman

14

2. Pääsiäispäivä.

Iloista Pääsiäistä!

15

Herran siunaus

16

Hyvä paimen

17

Jumalan kämmenellä

18

Hauskaa Vappua!

Torstaina 3.5. Perhekerholaisten kirpputori klo 10-12 Tyrnävän seurakuntatalolla (Tiedotetaan lähempänä lisää).

19

Äitienpäivä; Siunaa omaa äitiä

20

Kiitos keväästä

21

EI KERHOA!

Sunnuntaina 27.5. kevätkirkko klo 10 Tyrnävän kirkossa.

22

Perhekerhon kevätretki maanantaina 28.5.

EI TAVALLISTA PERHEKERHOA!