PUISTOPERHEKERHOT

Lastenohjaajat pitävät puistoperhekerhoja kesä- ja elokuussa kunnan leikkipuistoissa. Toiminta on avointa, eikä vaadi ilmoittautumista. Ohjattua ohjelmaa ei lähtökohtaisesti ole, vaan lastenohjaaja ottaa puistoon mukaan leluja lainattavaksi sekä kahvit/mehut että pientä tarjottavaa. Lastenohjaaja on paikalla juttelua sekä leikkimistä varten, seurana sinulle ja lapsille.

Huomaa myös Kaiken kansan kesäkahvilat, jotka ovat avoimia kohtaamispaikkoja kaikille "vauvasta vaariin". Maksuttomat kahvit, mehut ja tarjottavat sekä tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Lastenohjaaja ja/tai muu seurakunnan työntekijä on paikalla seurana sinulle ja lapsille.

Puistoperhekerhot kesäkuussa 2018

• Tiistai 5.6. klo 9-12 Kaiken kansan kesäkahvila Tyrnävän seurakuntatalolla (ympäristöaiheista tekemistä Maailman ympäristöpäivän hengessä)
  • Keskiviikko 6.6. klo 10-12 Puistoperhekerho Murrossa koulunpuisto
  • Torstai 7.6. klo 10-12 Puistoperhekerho Temmeksen leikkipuisto
  • Perjantai 8.6. Puistoperhekerho Eskolanpellolla
  • Tiistai 26.6. Kaiken kansan kesäkahvila klo 9-12 Tyrnävän seurakuntatalolla
  • Tiistai 26.6. Kaiken kansan kesäkahvila klo 13-15 Murrossa

Puistoperhekerhot elokuussa 2018

• Tiistai 7.8. Puistoperhekerho Temmeksen leikkipuisto
  • Keskiviikko 8.8. Puistoperhekerho Murrossa koulun puistossa
  • Torstai 9.8. Puistoperhekerho kirkonkylällä Koskelan puistossa

Lisää elokuun puistoperhekerhoja lähempänä.