Sinä, isonen?

Rippikoulussa merkittävässä varttuneemman kristityn tehtävässä ovat rippikoulun isoset. Isoseksi tarvitaan erilaisia nuoria, ovathan riparilaisetkin keskenään erilaisia. Ehkä lähivuosina tarvittaisiin juuri Sinua?

Tyrnävän seurakunnan kerhonohjaaja- ja isoskoulutus ovat yhdistyneet vuoden 2017 syksystä alkaen. Koulutus yhden vuoden. Koulutuksen aikana jatketaan rippikoulussa aloitettua opiskelua kristinuskosta, harjoitellaan ryhmän vetämisen ja vapaa-ajan ohjaamisen taitoja, syvennytään hartauselämän harjoittamiseen sekä kasvetaan kristittyinä.

Koulutus tapahtuu pääosin  viikolla koulupäivän jälkeen noin kerran  kuukaudessa, mutta siihen sisältyy myös vierailuja nuorten hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa, osallistumista seurakunnan jumalanpalveluselämään sekä leiri syksyllä ja keväällä. Isoskoulutettavat ovat talvikaudella myös mukana rippikouluissa.

Koulutus alkaa aina alkusyksystä ja on tarkoitettu riparin käyneille.

HOX kauden 2017-2018 koulutus on jo käynnissä. Mutta ei hätää! Jos missasit kauden startin, ole yhteydessä Jossuun: puh. 044 737 2632. :)

Kuva: Harry Mäkisalo. Isosleirillä
Kuva: Harry Mäkisalo