Varhaisnuorille

”Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy.”  (Joh. 15:16)

Taivaan Isän naamakirjassa on monta tutunnäköistä kasvoa. Kuulumisten päivittämisen ja seurustelun niin Hänen kuin Hänen toisten luomisihmeittensä kanssa voi hoitaa virtuaaliseurustelun sijasta osallistumalla oman seurakunnan varhaisnuorten toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Katso ajankohtaiset tiedot tapahtumakalenterista.

Varhaisnuorten kevät 2018

Kerhokausi vko 5-20 eli kerhot loppuu viikolla vko 20, viikolla 10 ei kerhoja

Temmes
Maanantaisin puuhakerho eskari- 6 luokkalaisille (tytöt ja pojat) klo 16.00-17.30 Temmeksen seurakuntatalolla (petäjäsuvannontie 2, Tyrnävä)

Kerho alkaa maanantaina 29.1

Markkuu
Tiistaisin  luonto & puuhakerho 1-4 luokkalaisille (tytöt ja pojat) klo 18-19.30 Markkuun Koululla (Ängeslevän Ylipääntie 6, Tyrnävä )

Kerho alkaa tiistaina 30.1

Tyrnävä
Tiistaisin kokkikerho 5-6 luokkalaiset (tytöt ja pojat) klo 16-17.30
Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuoneessa (mankilantie 1, Tyrnävä)

Kerho alkaa tiistaina 30.1

Murto
Keskiviikkoisin Liikuntakerho eskari-2 luokkalaisille (tytöt ja pojat)

klo 16-17.30 Muron koulun liikuntasalissa (simontaival 6-8, Tyrnävä) Kerho alkaa keskiviikkona 31.1

Torstaisin Liikuntakerho pojille 3-6 luokkalaisille, klo 16-17.30
Muron koulun liikuntasalissa (simontaival 6-8, Tyrnävä)

Kerho alkaa torstaina 1.2

Torstaisin Partio-ryhmä Sudenpennut 7-9 vuotiaille (tytöt ja pojat)

klo 18-19.30. Murron kerhotilassa (Kauttaranta 12 A 2, Tyrnävä).

Kerho alkaa torstaina 1.2

Kaikkien kerhojen enimmäisryhmäkoko on 15 osallistujaa, paitsi partio ryhmässä 10 osallistujaa!!

Kaikkiin kerhoihin tulee ilmoittautua:

ilmoittautuminen on auki niin kauan kun kerhossa on paikkoja vapaana.

Kirkon kuvapankki / Sanna Krook

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.