Seurakunnan joulumyyjäiset osana joulutoritapahtumaa

Seurakunnan joulumyyjäiset osana joulutoritapahtumaa

Seurojentalo

Seurakunnan joulumyyjäiset la 9.12 klo 10-12 Seurojentalolla osana joulutoritapahtumaa. Sisätiloihin otetaan järjestöjä ja yhteisöjä myymään tuotteitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen Salmelle 4.12 mennessä p.0447372631

Seurakunnan joulumyyjäiset pidetään seurojentalolla lauantaina 9.12 klo 10-13. Torilla on yksityisiä ihmisiä ja firmoja myymässä omia tuotteitaan ja sisällä seurojentalolla on seurakunnan diakonia -ja lähetystyön myyntipöydät sekä muitakin yhteisöjä ja järjestöjä myymässä eri tuotteita ja arpoja. Kahviosta voi ostaa pikkusuolaista ja makeaa kahvin tai teen kera. Torilla esiintyy Murron nuorisokuoro ja Joulupukkikin on aikonut pistäytyä. Lisäksi seurojen talon näyttämöllä esitetään klo 11.15 "tule sovittamaan vauvaasi seimeen"-joulukuvaelma.

Salme Kinnunen

Riitta Pesonen