Perhekerho

ma 19.2. kello 10.00 - kello 12.00

Murron kerhotila

Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee.

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Perhekerhossa lapset saavat leikkiä keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!


Ota yhteyttä

Meiju Kaakinen
lastenohjaaja
 

Katso myös

ma 19.2. klo 10.00 -12.00

Temmeksen seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee.
to 22.2. klo 9.30 -12.00

Tyrnävän seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Liukuva aloitus klo 9:30-10:10.