Tyrnävän seurakuntatalo

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Liukuva aloitus klo 9:30-10:10.

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa lapset saavat leikkiä keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Temmeksen seurakuntatalo

Murron kerhotila