Rippikoulun toteutus etätyöskentelynä

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat antaneet seurakunnille ohjeistuksen toiminnan järjestämisestä valtioneuvoston 16.3. antamien rajoitusten pohjalta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seurakunnan kokoava toiminta on toistaiseksi keskeytetty, joten myöskään rippikouluryhmät eivät kokoonnu. Opetus toteutetaan etänä niin kauan kuin poikkeusjärjestelyt ovat voimassa, tai siiretään ajankohtaan.

Tältä sivulta jokainen ryhmä löytää omat tehtävänsä. Opetuskokonaisuudet koostuvat videoista, sekä itsenäisistä tehtävistä. Sivuilta löydät oman ryhmäsi opettajien yhteystiedot, joihin voit olla yhteydessä, jos tehtävien tekemisessä tai palautuksessa on ongelmia. Koitamme tehdä rippikoulustasi niin antoisan, kuin se näissä olosuhteissa on mahdollista.

Terveisin Tyrnävän seurakunnan työntekijät