Perhekerhot tauolla toistaiseksi.

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa sekä lapsilla että aikuisilla on leikki- ja jutteluseuraa. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Perhekerho Murrossa Murron rauhanyhdistyksen kerhohuoneessa maanantaisin klo 10-12. Huomaa muuttunut kerhopaikka. Murron rauhanyhdistyksen osoite on Ketolanperäntie 837 (Kempele).

Perhekerho Temmeksellä  (Temmeksen seurakuntatalo: Petäjäsuvannontie 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Tyrnävän kirkonkylällä (Tyrnävän seurakuntatalo: Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30-12.
Perhekerhossa ns. liukuva aloitus. Hartaus n. klo 10:15.

Keväällä 2021 perhekerhot tauolla paikallisten koronarajoitusten vuoksi. Syksyn 2021 perhekerhojen alkamisesta tiedotamme mahdollisimman pian.