Perhekerhot

Maanantaisin 30.1.2023 alkaen Murron rauhanyhdistyksen kerhotilassa ja ulkoilupaikoilla klo 10-12.

Murron perhekerho kokoontuu joka toinen kerta sisällä ja joka toinen kerta ulkona. Sisäkerhon ohjelma: Kerhossa on aluksi vapaata leikkiä leluilla ja mahdollisuus askarrella. Kun lelut on kerätty pois, lastenohjaaja pitää lyhyen hartaushetken. Hartauden jälkeen on vuorossa kahvittelua (kahvi/tee, mehua, keksiä...), kirjojen katselua ja lopuksi laululeikkejä.  Ennen kahvittelua saa halutessaan syödä myös omia eväitä. Kerho on ilmainen ja kaikille avoin.  Murron rauhanyhdistyksen osoite on Ketolanperäntie 837 (Kempele).
Ulkoilukerhossa vapaata leikkiä ja jutustelua. Lyhyt hartaus tai rukous sekä tarjolla kahvia, teetä ja mehua.

Murron perhekerhon kokoontumispaikat maaliskuuhun saakka
30.1. Murron rauhanyhdistys (sisäkerho)
6.2. tuulipurron leikkipuistossa
13.2. murron rauhanyhdistys
SU 19.2. Laskiaistapahtuma Murrossa klo 13-15
20.2. ei kerhoa!
27.2. murron rauhanyhdistys
6.3 hiihtoloma: ei kerhoa!
13.3. murron rauhanyhdistys
20.3. Peuranmäki: mäenlaskua
27.3. murron rauhanyhdistys
Huhti- ja toukokuun paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Joka toinen maanantai 30.1. alkaen Temmeksen seurakuntatalolla Kaiken kansan aamupala klo 8-10. Tervetuloa!

Torstaisin 26.1. alkaen Tyrnävän seurakuntatalon kerhotilassa klo 9.30-12.00. Kerhossa on ns. liukuva aloitus, eli voit saapua teille sopivaan aikaan. Yhteinen hartaus n. klo 10. Ennen hartautta voi pelata lautapelejä ja tehdä palapelejä. Hartauden jälkeen on vapaata leikkiä leluilla ja mahdollisuus askarrella. Kun lelut on kerätty pois, on vuorossa yhteinen kahvitteluhetki (kahvi/tee, mehua, keksiä...), kirjojen katselua ja lopuksi laululeikkejä.  Ennen kahvittelua saa halutessaan syödä myös omia eväitä. Kerho on ilmainen ja kaikille avoin.