Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa sekä lapsilla että aikuisilla on leikki- ja jutteluseuraa. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Perhekerho Murrossa (Murron kerhotila: Kauttaranta 12 A 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Temmeksellä  (Temmeksen seurakuntatalo: Petäjäsuvannontie 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Tyrnävän kirkonkylällä (Tyrnävän seurakuntatalo: Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30-12.
Perhekerhossa ns. liukuva aloitus. Hartaus n. klo 10:15.

Syksyllä 2020 perhekerhot alkavat viikolla 36.

Lastenohjaajat ovat lähettäneet päiväkerholaisille kirjeitä tänä aikana, kun kerhot eivät voi kokoontua normaalisti.
Haluamme muistaa myös perhekerholaisia kirjeellä, joka postitetaan viikolla 18.
Voit tilata kirjeen lomakkeella, joka on auki 20.-24.4.2020.

Kirje sisältää esim. askarteluohjeita, loruja ja ideoita perheen yhteiseen tekemiseen.

Tilaa kirje tästä.

Lisätietoja lastenohjaajilta: