Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. :)

Kesäillan hartaudet Instagramissa tiistaisin 7.7., 21.7. ja 11.8. klo 20

Nuortenillat alkavat jälleen 20.8.! Nuorteniltoja pidetään joka toinen torstai seurakuntatalolla klo 18-20. Nuortenillat on tarkoitettu kaikille seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Illoissa pelaillaan, juodaan kahvia, hengaillaan kavereiden kanssa, joskus kokkaillaan jne. Toiveita nuorteniltojen sisältöön voi esittää Marille tai vaikka yv:nä Instagramissa tilille Perunaisoset :)

Nuorten yökahvilat jatkuvat myös taas syksyllä! Nuorten yökahvilat ovat keran kuussa perjantaisin klo 18-22. Joskus pelaillaan, joskus kokkaillaan, joskus katsotaan leffaa tai mitä sitten keksitäänkään! Toiveita yökahviloiden sisältöön voi esittää Marille tai Minnalle! Syksyn ensimmäinen yökahvila on pe 28.8.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus alkaa Tyrnävän seurakuntatalolla perjantaina 21.8. klo 15.15-16.30. Tervetuloa kaikki vuonna 2020 rippikoulun käyneet nuoret!

Isosten kiitosleiri vuonna 2020 toimineille isosille pidetään kesäkodilla 15.-16.8.

Myös NuoPa eli nuorten palveluryhmä jatkuu jälleen syksyllä, seuraa ilmoittelua! :)

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.

Nuorten yökahvilat perjantaisin klo 18-22 seurakuntatalon kerhohuoneessa, 20.9., 18.10. ja 22.11.