Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Seuraa ilmoittelua Instagramista @perunaisoset

Nuorille järjestetään keväällä kahviloita eri ikäiset nuoret huomioiden! Tarkista kalenterista tai mainoksesta seuraavat kahvilat.

Seurakunnan työntekijä tavattavissa kahvittelun merkeissä lukiolla tiistaisin ruokavälitunnin aikaan klo 11.45-12.15 ja Kuulammen koululla d-siiven aulan yläkerrassa klo 10.35-11.25.

Discord -päivystys keskiviikkoisin klo 15-17 hiihtolomaan saakka (Nuorisotyönohjaaja Jossu A-V #0908).

Toiveita toiminnan suhteen voi esittää Jossulle tai vaikka yv:nä Instagramissa @perunaisoset. :)

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.

Nuorille toimintaa keväällä 2022!