Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi kaikki kokoava toiminta (nuortenillat, yökahvilat, NuoPa yms.) on toistaiseksi peruttu! Seuraa ilmoittelua nuorisotyön Instagram-tililtä @Perunaisoset

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. :)

NUORTEN KAHVILAT perjantaisin klo 18-22 kerran kuussa. Seuraava yökahvila on 15.5.

NUORTEN PALVELURYHMÄ (NuoPa) Toiminta-ajatus: ulkoilutamme yhdessä tyrnäväläisissä laitoksissa asuvia ihmisiä ja olemme mukana toteuttamassa erilaisia seurakunnan tapahtumia. Kokoonnumme ensimmäisen kerran ke 11.9. klo 15:15-16 Tyrnävän seurakuntatalolla.

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.

Nuorten yökahvilat perjantaisin klo 18-22 seurakuntatalon kerhohuoneessa, 20.9., 18.10. ja 22.11.