Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Nuorten toiminta järjestetään koronatoimet huomioiden!  Seuraa ilmoittelua Instagramista @perunaisoset

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja ja yökahviloita Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. Kurkkaa sivuilta löytyvä ajankohtainen mainos tulevasta toiminnasta.

Uutta toimintaa on Nuorten olkkari torstaisin 18.11. alkaen. Tervetuloa! Tarjolla myös pientä välipalaa.

Toiveita toiminnan suhteen voi esittää Jossulle tai vaikka yv:nä Instagramissa tilille Perunaisoset :)

Seurakunnan työntekijä vierailee 7.lk - 17 v. nuokkarilla Kuulammen koulun b-aulassa

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.

Nuorten syksy 2021, toimintamainos