Kuvassa kenkiä.

HUOM! Rippikoulu-uudistuksen myötä emme ole muutamaan vuoteen enää käyttäneet rippikoulukorttia johon nuoret keräisivät itsenäisesti käyntejä ja merkintöjä.

 

MUUALLA KUIN TYRNÄVÄN SEURAKUNNASSA RIPPIKOULUNSA KÄYVÄT

Ilmoittautuminen tapahtuu samoin kuin Tyrnävällä rippikoulun käyvillä, eli osoitteessa https://www.tyrnavanseurakunta.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu tiistaina 6.9. alkaen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistaina 13.9.

Muualla rippikoulunsa käyvien tulee suorittaa kotiseurakunnassaan seurakuntayhteysjakso. Seurakuntayhteysjakso tulee sisältämään viisi kokoontumista. Suurin osa kokoontumisista käydään pienryhmissä seurakunnan työntekijöiden ja isosten kanssa. Pienryhmiä muualla rippikoulun käyvistä tullaan muodostamaan kaksi. Ryhmät muodostetaan siten, että saman rippikoululeirin käyvät pyritään sijoittamaan samaan ryhmään. Tästä johtuen muualla rippikoulun käyville tulee vielä toinen ilmoittautumislomake alkuvuodesta 2023. Syyskuussa avoinna olevan lomakkeen voi jo täyttää niiltä osin kuin on omasta rippikouluryhmästä ja sen aikatauluista jo olemassa tietoa. Seurakuntayhteysjakso on mahdollista suorittaa myös Tyrnävällä rippikoulun käyvien jaksojen mukana, mikäli asiasta erikseen sovitaan.

Muualla rippikoulun käyvien seurakuntayhteysjakso alkaa jumalanpalveluksella Tyrnävän kirkossa sunnuntaina 16.10. klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen kuulet seurakuntayhteysjakson sisällöstä ja ryhmäjaoista lisää.

Seurakuntayhteysjakson suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkiin kokoontumisiin. Jakson suorituksesta annetaan todistus, joka tulee toimittaa rippikoulun järjestäjälle. Ilman seurakuntayhteysjakson suoritusta rippikoulun järjestäjä ei voi konfirmoida nuorta.

KEHITYSVAMMAISTEN JA MUIDEN ERITYISRYHMIEN RIPPIKOULU

Kaikille perinteinen leiririppikoulu ei ole sopiva vaihtoehto. Siksi kirkko järjestää erityisrippikouluja, joita ovat esim. kehitysvammaisten rippikoulut, pienryhmärippikoulut ja viittomakieliset rippikoulut. Mikäli nuoren rippikoulu vaatii erityisjärjestelyjä, ottakaa yhteyttä seurakuntaan. Kehitysvammaisten rippikoulusta voitte olla yhteydessä myös suoraan kehitysvammaistyön pastoriin Eeva-Maija Montoon 040 579 7805 / eeva-maija.monto@evl.fi. Kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien rippikouluista löydät tietoa myös osoitteesta: https://www.tyrnavanseurakunta.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/kehitysvammaisten-ja-muiden-erityisryhmien-rippikoulu .

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Muualla käyvät:

  • Rippikoulu alkaa rippikouluaamunavauksella ti 6.9.2022 klo 9:00 Kuulammen koululla. Aamunavauksen yhteydessä saat infokirjeen ja lisätietoa ilmoittautumisesta
  • Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu netissä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tyrnavanseurakunta.fi
  • Ilmoittautuminen alkaa ti 6.9. ja päättyy ti 13.9.
  • Lomake tulee täyttää huolellisesti huoltajan kanssa niiltä osin, kuin sinulla on omasta rippikouluryhmästäsi olemassa tietoa.
  • Jos et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisesta viimeistään 14.9., ota yhteyttä Johannaan p. 0447372632 tai johanna.aho-vinkka@evl.fi. Vahvistusviestissä voi olla viivettä sillä ne lähetetään manuaalisesti kun ilmoittautuminen on tarkistettu.

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti!


 

Muualla rippikoulun käyvät 2023 aikataulu
Muualla rippikoulun käyvät 2023 aikataulu