Kuvassa kenkiä.

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

Tänä syksynä aloittavat rippikoulun vuonna 2009 syntyneet nuoret. Rippikoulu on elämänkoulu, jossa tutustutaan kristilliseen uskoon ja pohditaan, millaista on elää kristittynä. Rippikoulu on monelle kokemus, jota muistellaan ilolla vuosienkin jälkeen. Siksi olet sydämellisesti tervetullut rippikouluun!

 

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Tyrnävän seurakunnan rippikouluun ilmoittautuminen koskee Tyrnävällä ja muualla rippikoulun käyvää. Lue tarkemmat ilmoittautumisohjeet ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumislomakkeet aukeavat tiistaina 5.9. Ilmoittautumislomake sulkeutuu ja ilmoittautuminen päättyy tiistaina 12.9.

HUOM! Rippikoulu-uudistuksen myötä emme käytä enää rippikoulukorttia johon nuoret keräisivät itsenäisesti käyntejä ja merkintöjä. Kaikki käynnit rippikouluun liittyen tehdään ryhmänä.

 

MUUALLA KUIN TYRNÄVÄN SEURAKUNNASSA RIPPIKOULUNSA KÄYVÄT:

Ilmoittautuminen tapahtuu tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautuminen käynnissä 5.-12.9.2023.

Muualla rippikoulun käyvien tulee suorittaa kotiseurakunnassaan seurakuntayhteysjakso. Seurakuntayhteysjakso sisältää neljästä viiteen kokoontumista joista suurin osa sijoittuu keväälle 2024. Tarkemman aikataulun ja informaation nuoret saavat ensimmäisessä kokoontumisessa Tyrnävän kirkossa sunnuntaina 15.10. klo 18.00 jumalanpalveluksessa. Seurakuntayhteysjakso on mahdollista suorittaa myös Tyrnävällä rippikoulun käyvien jaksojen mukana, mikäli asiasta erikseen sovitaan.

Seurakuntayhteysjakson suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkiin kokoontumisiin. Jakson suorituksesta annetaan todistus, joka tulee toimittaa rippikoulun järjestäjälle. Ilman seurakuntayhteysjakson suorittamista rippikoulun järjestäjä ei voi konfirmoida nuorta.

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ

  • Lomake tulee täyttää huolellisesti huoltajan kanssa.
  • Muualla rippikoulun käyvät täyttävät eri lomakkeen kuin Tyrnävällä rippikoulun käyvät.
  • Seurakuntatalolla olevissa kokoontumisissa tarjotaan pääsääntöisesti välipala/ruoka. Muistathan siis tarkoin täyttää kohdan, jossa kysytään ruoka-aineallergioista ja erityisruokavalioista.
  • HUOM! Muualla rippikoulun käyvät! Täytät oman rippikouluryhmäsi tiedot niiltä osin kuin sinulla on jo tietoa aikatauluista.
  • Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen viesti.

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti!

 

OLLAAN YHTEYDESSÄ

Rippikoulusi aikana olet tervetullut kaikkeen seurakunnan toimintaan. Tietoa erityisesti nuorille järjestettävästä toiminnasta saat seurakunnan Instagram-sivuilta (@perunaisoset) ja nettisivuilta (www.tyrnavanseurakunta.fi). Voit myös kysyä tietoja toiminnasta ja rippikoulusta työntekijöiltä sähköpostilla, puhelimitse, tekstarilla tai WhatsApp -sovelluksella.

Rippikoulutyön vastuuhenkilö on nuorisotyönohjaaja Johanna Aho-Vinkka, p. 044 737 2632, [email protected].

Kaikkien rippikoulutyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.