Lapsi ikkunassa

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Kerhot alkavat syyskuussa viikolla 37. Syksyn kerhokalenteri ilmestyy tälle sivulle. Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa 31.8. Tällä lomakkeella.

Tartuntatautien ehkäisemiseksi

• Tule kerhoon vain terveenä

• Saapuessa ja lähtiessä pese kädet/käytä käsidesiä

• Yski ja aivasta hihaan

• Kerhoissa maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä

Varhaisnuorten kerhot (viikolla 37-49)

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

klo 13-15

Varkkaolkkari 1-3lk

Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone

Ohjaajina Minna ja Pirkko

Klo 16:30-18.00

Temmeksen puuhakerho 6-12 vuotiaille

Temmeksen seurakuntatalolla

Ohjaajina Emma ja Heini

TÄYNNÄ

Klo 16-17:30

Kokkikerho 4-6lk

Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone

Ohjaajina Emma ja Emma

1 PAIKKA

Klo 16-17

Puuhakerho 1-3lk

Tyrnävän seurakuntataon kerhohuone

Ohjaajina Erika ja Friida

Olkkarit 1-3 -luokkalaisille

Olkkariin voivat tulla tekemään läksyjä ja puuhailemaan koulun jälkeen. OMAT EVÄÄT MUKAAN. Olkkarissa on 4 vuodenajan mukaan vaihtuvaa teemaa. Ensimmäisen tunnin aikana voit leikkiä, ja tehdä läksyjä. klo 14-15 on yhteistä ohjelmaa:

Olkkarin teemat:

vko 37-42 Luonto ja ulkoilu

vko 44-49 Askartelu

vko 3-9 Kokkailu

vko 11-19 Pelit ja leikit

Temmeksen puuhakerho

Puuhakerho on kaikille alueen alakoulu- ja eskari-ikäisille lapsille tarkoitettu kerho. Puuhakerhossa on 4 vuodenajan mukaan vaihtuvaa teemaa. Tule mukaan koko vuodeksi, tai mieleise teeman ajaksi!

vko 37-42 Leikki

vko 44-49 Kokkailu

vko 3-9 Askartelu

vko 11-19 Liikunta

Tyrnävän puuhakerho

Tyrnävän puuhakerho kokoontuu tunninajaksi torstaisin. Kerhossa pelaataan, leikitään, askarrellaan ja ulkoillaan. Toisinaan voidaan tehdä helppoja kokkailuja. Tyrnävän puuhakerho on 1-3 -luokkalaisille kerholaisille.

Kokkikerho

Kokkikerhossa keskitytään kokkailemaan makeita ja suolaisia herkkuja. Myös omien jälkien siivoaminen ja kokkauksien syöminen kuuluu asiaan. Kokkailun lomassa ehditään myös pelaamaan ja leikkimään. Kokkikerho on tarkoitettu jo vähän isommille 4-6 -luokkalaisille kerholaisille.

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon! Ilmoittautumiset alkavat 31.8.2020

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.