Lapsi ikkunassa

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Syksyllä koulutetaan taas uusia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä osallistumalla ISKOON, eli Isos- ja kerhonojaaja koulutukseen. ISKO on tarkoitettu rippikoulun käyneille.

Tartuntatautien ehkäisemiseksi

• Tule kerhoon vain terveenä

• Saapuessa ja lähtiessä pese kädet/käytä käsidesiä

• Yski ja aivasta hihaan

• Kerhoissa maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä, kokkikerhoissa 10.

Varhaisnuorten kerhot (Alkavat taas syksyllä 2021)

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

Temmeksen puuhakerho

Temmeksen seurakuntatalolla

klo 17-18:30

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon!

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.