Lapsi ikkunassa

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Syksyllä koulutetaan taas uusia kerhonohjaajia. Kerhonohjaajaksi voit ryhtyä osallistumalla ISKOON, eli Isos- ja kerhonojaaja koulutukseen, tai osallistumalla rovastikunnalliselle kerhonohjaajien leirille 27.-29.8. Kerhonohjaajien leiri on yli 13-vuotiaille, ja ISKO rippikoulun käyneille.

Tartuntatautien ehkäisemiseksi

• Tule kerhoon vain terveenä

• Saapuessa ja lähtiessä pese kädet/käytä käsidesiä

• Yski ja aivasta hihaan

• Kerhoissa maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä

Varhaisnuorten kerhot (Alkavat taas syksyllä 2021)

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstai

Olkkarit 1-3 -luokkalaisille

Olkkariin voivat tulla tekemään läksyjä ja puuhailemaan koulun jälkeen. OMAT EVÄÄT MUKAAN. Olkkarissa on 4 vuodenajan mukaan vaihtuvaa teemaa. Ensimmäisen tunnin aikana voit leikkiä, ja tehdä läksyjä. klo 14-15 on yhteistä ohjelmaa:

Olkkarin teemat:

vko 37-42 Luonto ja ulkoilu

vko 44-49 Askartelu

vko 3-9 Kokkailu

vko 11-19 Pelit ja leikit

Temmeksen puuhakerho

Puuhakerho on kaikille alueen alakoulu- ja eskari-ikäisille lapsille tarkoitettu kerho. Puuhakerhossa on 4 vuodenajan mukaan vaihtuvaa teemaa. Tule mukaan koko vuodeksi, tai mieleise teeman ajaksi!

vko 37-42 Leikki

vko 44-49 Kokkailu

vko 3-9 Askartelu

vko 11-19 Askartelu/ulkoilu

Tyrnävän puuhakerho

Puuhakerho keskeytti kerhokautensa vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kokkikerho

Kokkikerhossa keskitytään kokkailemaan makeita ja suolaisia herkkuja. Myös omien jälkien siivoaminen ja kokkauksien syöminen kuuluu asiaan. Kokkailun lomassa ehditään myös pelaamaan ja leikkimään. Kokkikerho on tarkoitettu jo vähän isommille 4-6 -luokkalaisille kerholaisille.

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon! Ilmoittautumiset alkavat 31.8.2020

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.