Seurakunnan toiminta varhaisnuorille

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Syksyn 2019 kerhoryhmät jatkavat keväällä 2020. Jos olet ilmoittautunut kerhoon syksyllä, ei sinun tarvitse ilmoittautua uudelleen. Uusia kerholaisia otetaan mukaan, ryhmiiin joissa on tilaa.

Kerhot alkavat viikolla 4 ja päättyvät viikolla 19. lmoittaudu mukaan!
Varkkaolkkariin Ilmouttaudu täältä.

Varhaisnuorten toiminta

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

12-15

Varkkaolkkari 1-3lk

Tyrnävän seurakuntatalo

Ohjaajina:

Minna Virtanen ja

Kerhomummo Pirkko

17:30-19.

Temmeksen puuhakerho

6-12v.

Temmeksen seurakuntatalo

Ohjaajina: Emma ja Heini

 

16-17:30

Kokkikerho 3-4lk

TÄYNNÄ

Tynävän seurakuntalo

Ohjaajina:

Emma T. ja Emma M.

12-15

Varkkaolkkari 2-3 lk

Murron kerhotila

Ohjaajina:

Mari Hevosmaa ja

Minna Virtanen

15:30-17

Kokkikerho 5-6lk

Tyrnävän seurakuntatalo

Ohjaajina:

Erika ja Emma

 

 

16-17

Puuhakerho 1-2lk

Tyrnävän seurakuntatalo

Ohjaajina: 

Erika ja Friida

 

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon! Ilmoittautumisen löydät täältä.

Puuhakerhot

Puuhakerhoissa leikitään, pelataan, askarrallaan, ulkoillaan, kokataan, ja tehdään kaikkea mukavaa yhdessä. Tyrnävän seurakuntatalolla puuhakerho on tarkoitettu 1-2 luokkalaisille.

Temmeksen puuhakerhossa on vuoden aikana 4 vaihtuvaa teemaa. Ensimmäisenä teemana on leikki ja peli syyslomaan saakka. Voit ilmoittautua mukaan koko kerhokaudeksi, tai yhden teeman ajaksi. Tulevat teemat Liikunta viikolla 44-49, askartelu vklo 4-9 ja kokki vko 11-19.

Kokkikerho

Kokkikerhossa kerholaisten maksimilukumäärä on 10. Kerhosta peritään 5€ tarvikemaksu/lukukausi. Kerhossa kokkaillaan erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja ja ruokia. Syksyllä harjoitellaan ja tehdään helpompia ruokia, keväällä voidaan kokeilla jo jotain haastavampaa! Kokkaamisen ohessa ehditään myös leikkiä ja pelata, ja ehkä tehdä toisinaan pieniä askarteluita.

Varkkaolkkari

Lapset voivat tulla varkaolkkariin koulunjälkeen tekemään läksyjä, leikkimään, pelaamaan ja oleskelemaan. Olkkarissa on pieni hartaushetki ja ohjelmaa järjestetään lasten toiveet huomioon ottaen. Ilmottautuminen ilmoittautumissivujen kautta. OMAT EVÄÄT MUKAAN!

YouTube-video

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

045 7688 3323

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.