Muualla rippikoulun käyvien ilmoittautumislomake nro 2

Lomake avoinna joulukuun 2021. Jokaisen muualla rippikoulun käyvän toivotaan täyttävän lomakkeeseen oman rippikouluryhmän ryhmätiedot ja kokoontumiset. Näiden tietojen avulla muualla rippikoulun käyvien suuri joukko jaetaan kahteen pienryhmään. Pienryhmistä lähetetään tieto rippikoululaisen ja huoltajan ilmoitettuun puhelinnumeroon tammikuun aikana. Pienryhmien aikataulut voi tarkistaa rippikoulusivujen alisivulta (Muualla rippikoulun käyvät). Mikäli et lomakkeen lähettämisen jälkeen näe sivustolla viestiä lomakkeen onnistuneesta lähettämisestä, kokeile lomakkeen lähettämistä uudelleen.  Lisätietoja: Johanna Aho-Vinkka p. 044 737 2632.

Jos rippikoulun aikana otetaan valokuvia, saako seurakunnan toimintaa esiteltäessä (seurakunnan nettisivut, mainokset) käyttää kuvia, joissa nuori näkyy?