Ilmoittautuminen varhaisnuortenkerhoihin

Voit ilmoittautua Tyrnävän seurakunnan varhaisnuortenkerhoihin tällä lomakkeella. Lisätietoa kerhoista löydät tapahtumista sekä Tule mukaan- välilehdeltä varhaisnuorisotyön sivulta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat. Maksimimäärä kerhoissa on 15 henkilöä, kokkikerhossa 10. Lisätietoa voit kysyä varhaisnuorisotyönohjaaja Minna Virtaselta p. 044 737 2633. Ilmaisutaitokerho maanaitaisin klo:17-18. Kokkikerho 3-4luokkalaisille keskiviikkoisin 16-17:30. Puuhakerho 1-2 luokkalaisille torstaisin klo 16-17. Kerhot ovat Tyrnävän seurakuntalon kerhohuoneessa os. Mankilantie 1, 91800 Tyrnävä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.