Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa lapset saavat leikkiä keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Perhekerho Murrossa (Murron kerhotila: Kauttaranta 12 A 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Temmeksellä  (Temmeksen seurakuntatalo: Petäjäsuvannontie 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Tyrnävän kirkonkylällä (Tyrnävän seurakuntatalo: Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30-12.
Perhekerhossa ns. liukuva aloitus. Hartaus n. klo 10:10.

PERHEKERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 36 (3.-9.9.2018)

PERHEKERHON OHJELMA KIRKONKYLÄ
Torstaisin klo 9.30 - 12

Syksyn 2018 ohjelma julkaistaan pian.

PERHEKERHON OHJELMA MURTO JA TEMMES
Maanantaisin klo 10 -12

Syksyn 2018 ohjelma julkaistaan pian.