Lähimmäisen kirkkopyhä

Temmeksen kirkko, Temmeksen seurakuntatalo

Lähimmäisen kirkkopyhää vietetään 10.9. ensin Temmeksen kirkossa klo 12.00 Messussa ja sen jälkeen ruokailun ja yhteislaulutilaisuuden merkeissä seurakuntatalolla. Kaikenikäiset ihmiset perheineen ja ystävineen ovat tapahtumaan tervetulleita.

Lähimmäisen kirkkopyhää vietetään sunnuntaina 10.9. klo 12.00  messussa Temmeksen kirkossa  ja sen jälkeen ruokailun ja yhteislaulutilaisuuden merkeissä Temmeksen seurakuntatalolla.

Messun toimittaa Outi Pohjanen, kanttorina Pentti Korkiakoski.

Yhteislaulutilaisuutta vetää Tuula Haxu Hakkarainen, joka on muusikko ja lauluntekijä ja hän kiertää paljon hengellisissä tilaisuuksissa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset perheineen ja ystävineen. Erityisesti Lähimmäsien kirkkopyhään kutsutaan seurakunnan eri vapaaehtoistehtävissä toimivia ihmisiä.

Tyrnävältä järjestetään yhteiskuljetus, jonka vuoksi tarvitaan ilmoittautumiset 4.9 mennessä kirkkoherranvirastoo p. 044 7372 610. Bussi lähtee seurakuntatalolta klo 11.30.

Temmesläiset, jos tarvitsevat kyytiä, voivat olla yhteydessä Olavi Savelaan.

Tyrnävän kirkko

Lähimmäisen päivän messu