Temmeksen kirkon 250-vuotisjuhlakonsertti

Temmeksen kirkko

Musiikkitilaisuus

Temmeksen kirkon 250-vuotisjuhlakonsertti pe 20.10.17 klo 19
Kahden ja puolen vuosisadan aikana Temmeksen kirkossa on pidetty kirkollisia toimituksia kastejuhlista jumalanpalveluksiin ja häistä hautajaisiin. Hetket ovat vaihdelleet ilon, surun, katumuksen ja synninpäästön tuoman helpotuksen välillä.
Syksyn juhlakonsertti kutsuu kuulijat kokemaan näitä tunnelmia noin tunnin mittaiselle matkalle. Kirkon juhlavuoden lisäksi juhlimme tänä vuonna 30 vuotta täyttäviä kirkon urkuja. Konsertin päättää Sibeliuksen Finlandia (op. 26), joka esitetään lyömäsoittimilla vahvistettuna pianotrio-versiona (piano-viulu-sello).
Konsertissa esiintyvät mm. Anu Kanerva-aho (piano ja urut), Erja Anttila (lyömäsoittimet ja juonto), Ellanoora Anttila (viulu ja kitara), Lilli Paldanius (sello), Sinikka Littow (laulu), Juhani Marttila (laulu), Hennaveera Anttila (laulu) ja Eerika Näsänen (urkut) sekä Temmeksen Kuoro ja Temmeksen Tähtilaulajat. Kaikki esiintyjät ovat joko temmesläisiä tai temmesläislähtöisiä. Konserttiin on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa!

kanttorin sijainen

Kanttorin sijainen 9.7.-12.8.2018