Raamattu- ja tuumailupiiri

Temmeksen seurakuntatalo

Raamatun tutkiskelua, pohdintaa ja yhteistä rukousta.

Raamattu- ja tuumailupiiri kokoontuu jokatoinen tiistai Temmeksen seurakuntatalolla kello 17. Kokoontumisia vetää Leila Ikonen ja paikanpäälle ovat tervetulleita kaikki Raamatun tutkimisesta kiinnostuneet.

Tyrnävän seurakuntatalo

Rukouspiiri RuPiiri

Rukouspiiri kokoontuu joka toinen tiistai Tyrnävän seurakuntatalolla Olkkarissa. Rukouspiirissä rukoillaan jokaisen puolesta. Paikalle voi tulla kuka vaan, joka toivoo yhteistä rukousta. Ääneen ei tarvitse rukoilla, jos ei halua.

Temmeksen seurakuntatalo

Raamattu-ja tuumailupiiri RaaTuu

Raamattu -ja tuumailupiiri kokoontuu joka toinen tiistai Temmeksen seurakuntatalolla. Paikan päällä suurin osa ajasta käytetään Raamatun lukemiseen ja keskusteluun luetusta aiheesta. Toki siellä myös rukoillaan ja lauletaankin.

Tyrnävän seurakuntatalo

Rukouspiiri RuPiiri