Lipaskeräysilta

Tyrnävän seurakuntatalo

Haluaisitko olla mukana yhtenä iltana keräämässä Yhteisvastuukeräykselle lippaalla rahaa? Tule seurakuntatalolle to 28.3. klo 16.00 alkaen, niin saat oman pienen alueen lippaan kanssa kierrettäväksi tai jos mieluummin keräät kaupan edustalla, varaa oma vuorosi Heiniltä p.0447372635. Keräyksen jälkeen on seurakuntatalon kahviossa tarjolla iltapalaa ja kokemusten jakamista muiden kerääjien kanssa klo 19.30 saakka.

Yhteisvastuu-lipaskeräysilta 28.3.

Onko sinulla jo sovittuna keräysalue mutta et ole vielä kerännyt? Nyt on hyvä ilta kiertää alue, kun on muitakin kerääjiä liikkeellä. Voit kiertää alueesi omaan tahtiisi ja tulla suoraan iltapalalle. Jos et ole ehtinyt hakea lipasta + ohjeita, niin ne voi hakea arkisin klo 9-14 kirkkoherranvirastosta.

Tyrnävän tori, seurojentalo

Kevätmarkkinat

Seurakunta ja etsivä nuorisotyö mukana seurojentalolla yhteisvastuun hyväksi

Pesäpallokenttä

Yhteisvastuu pesisottelu

Tule seuraamaan leikkimielistä, mutta "totista" pesismatsia maakuntasarjan naiset vastaan seurakunnan ja kunnan joukkue.