Siunauskappelin käyttöön vihkiminen

Tyrnävän seurakuntatalo

Hautausmaa- ja surumusiikki-ilta

Aloitetaan klo 18.00 seurakuntatalon siunauskappelilla, jolloin piispa Jukka Keskitalo vihkii siunauskappelin käyttöön.

Siunauskappelin vihkimisen päätyttyä luetaan vuoden aikana Tyrnävän hautausmaahan haudattujen poisnukkuneiden nimet.

Nimien lukemisen ja hiljaisen hetken jälkeen annetaan kaikille sytytetyt kynttilät, jotka voi käydä laskemassa läheisen haudalle.

Illan päätteeksi on iltapala ja musiikkihetki seurakuntatalolla. Tilaisuus päättyy piispa Jukka Keskitalon pitämään iltarukoukseen.

Tyrnävän kirkko

Tuomiosunnuntai, Kristus, kaikkeuden Herra

Temmeksen seurakuntatalo

Raamattu-ja tuumailupiiri RaaTuu

Raamattu -ja tuumailupiiri kokoontuu joka toinen tiistai Temmeksen seurakuntatalolla. Paikan päällä suurin osa ajasta käytetään Raamatun lukemiseen ja keskusteluun luetusta aiheesta. Toki siellä myös rukoillaan ja lauletaankin.

Mäntyrinteen

hartaus