Nuttupiiri

Tyrnävän seurakuntatalo

Nuttupiiriissä tehdään erilaisia käsitöitä, mm. nuttuja hyväntekeväisyyteen. Kaikkia käsitöiden tekemisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan joka toinen torstai mukaan.

Nuttupiiri kokoontuu joka toinen torstain klo 17-19 Tyrnävän seurakunttatalon Olkkarissa. paikan päällä tehdään erilaisia käsitöitä hyvävntekeväisyyteen ja välillä juodaan seurakunnan tarjoamat kahvit ja teet. Nuttupiiriä ohjaa Seija Tolonen ja deurakunnan puolesta asioita hoitaa Kinnusen Salme.

Nuttupiiri

Murron kerhotila

Murto-Ojakylä,- Juurussuon diakoniapiiri

Murto -Ojakylä -Juurussuon diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai Murron kerhotilassa, Kauttaranta 12. paikan päällä tehdään käsitöitä, juodaan kahvia, kuunnellaan hartaus ja vaihdetaan kuulumisia.

aamukammari

kaikille avoin kohtaamispaikka