Murto-Ojakylä,- Juurussuon diakoniapiiri

Murron kerhotila

Murto -Ojakylä -Juurussuon diakoniapiiri kokoontuu joka toinen tiistai Murron kerhotilassa, Kauttaranta 12. paikan päällä tehdään käsitöitä, juodaan kahvia, kuunnellaan hartaus ja vaihdetaan kuulumisia.

Murto -Ojakylä -Juurussuon diakonipiiri kokoontuuu joka toinen tiistai Murron kerhotilassa. Aluksi juodaan kahvit, jonka jälkeen on vuorossa hartausosio, jonka pitää seurakunnan työntekijä. Käsitöitä on mahdollisuus tehdä ja ostaa arpoja, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Tervetuloa mukaan kaikki, joita auttaminen ja/tai käsityöt kiinnostaa.

Tyrnävän seurakuntatalo

aamukammari

kaikille avoin kohtaamispaikka

Tyrnävän seurakuntatalo

Nuttupiiri

Nuttupiiriissä tehdään erilaisia käsitöitä, mm. nuttuja hyväntekeväisyyteen. Kaikkia käsitöiden tekemisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan joka toinen torstai mukaan.

Murron kerhotila

Murto-Ojakylä,- Juurussuon diakoniapiiri