Temmeksen seurakuntatalo

Raamattu -ja tuumailupiiri kokoontuu joka toinen tiistai Temmeksen seurakuntatalolla. Paikan päällä suurin osa ajasta käytetään Raamatun lukemiseen ja keskusteluun luetusta aiheesta. Toki siellä myös rukoillaan ja lauletaankin.

RaaTuu eli Raamattu-ja tuumailupiiri kokoaa yhteen Raamatun tutkimisesta kiinnostuneita ihmisiä. Piiri kokoontuu joka toinen tiistai Ikosen Leilan johdolla. Sinne voi tulla vaikka Raamattu ei olisi yhtään auennut tai et olisi sitä vielä koskaan avannut. Yhdessä asiat avautuvta paremmin ja luettuihin teksteihin saa uutta ymmärrystä.. Raamattuåpiiriin voi tulla kauempaakin. Kaikki ovat tervetulleita.