Tsemppiä laulusta ilta

su 29.5. klo 16.30 – 18.30

Tyrnävän seurakuntatalo

Tsemppiä laulusta illassa esiintyy gospel -ja rautalankabändi The Kasapanos Haukiputaalta. Alussa on kahvi -ja teetarjoilu, jonka jälkeen alkaa ohjelma. Illassa on mahdollista kirjoittaa esirukouspyyntöjä, joiden puolesta rukoillaan.

Tsemppiä laulusta ilta kutsuu kaikkia gospelin ja rautalankamusiikin ystäviä yhteen. Saamme vieraaksi The Kasapanoksen Haukiputaalta, jotka esittävät hengellisiä lauluja ja kertovat omista elämäntaipaleistaan laulujen lomassa.

Illan aikana on mahdollisuus kirjoittaa esirukouspyyntöjä, joiden puolesta rukoillaan.

Yleisölle annetaan infoa myös ensi syksynä starttaavasta MediaMissiosta, johon sekä Tyrnävän seurakunta osallistuu ja järjestää sen tiimoilta syksyllä tilaisuuksia ja tapahtumia.

• Musiikki Musiikki