Kerhonohjaajien koulutus

pe 2.9. klo 15.30 – la 3.9. klo 18.00
ilmoitus ohjaajaksi

Tyrnävän seurakuntatalo

Kerhononohjaajaksi voi alkaa 13-vuotta täyttäneet nuoret.

Kerhonohjaaminen on hauska, hyödyllinen ja vastuullinen harrastus. Kerhonohjaajaksi haluaville järjestetään aloituskoulutus 2.-3.9. pe koulunjälkeen, sekä la päivällä. Ohjaajan taidot karttuvat ja ohjausta saa aloituskoulutuksenkin jälkeen. Kerhoa ei tarvitse ohjata yksin, vaan ohjaajaparin ja seurakunnan aikuisen työntekijän kanssa.

Kerhoissa leikitään, kokkaillaan, askarrellaan, ulkoillaan ja vietetään pieniä hartaushetkiä. Kerhon ohjelman suunnittelevat ohjaajat työntekijän avustuksella oman osaamisen ja harrastuneisuuden mukaan.

Ohjaajat saavat pientä korvausta kerhonohjaamisesta. Kerhoa ohjatessa oppii suunnittelemaan, ja valmistelemaan ohjelmaan, ja ottamaan vastuuta.

Kiinnostuitko kerhon ohjaamisesta? Ilmoittaudu mukaan, tai kysy lisätietoja Minnalta.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille