Nuorten retki Tornion Maata näkyvissä -festareille!

Retki Gospel -festaripäivään yli 13 -vuotiaille

Maata näkyvissä -Pohjoinen ulottuvuus

Maata näkyvissä festarit on pohjoismaiden suurin hengellisenmusiikin festivaali, joka järjestää ensimmäistä kertaa yhteistyössä Tornion seurakunnan kanssa Pohjoinen ulottuvuus -festaripäivän! Itse tapahtuma kestää klo: 14-22, tapahtuman ajassa huomioitu matka-aika.

Mukaan mahtuu 13 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Retken osallistumismaksu 10€, joka sisältää yhteiskuljetuksen, ruokailun ja ohjelman.

Luvassa on upeiden bändien ja puhujien täyttämää kaksi konserttia, joiden väleissä vapaasti valittavia studioita ja muuta oheistoimintaa. Tällä hetkellä bändeistä kiinnitettynä Juhani Tikkanen, Park7, Kotiinpalaajat, Freesia ja PapiPike.

Ilmoittaudu mukaan tästä , ja pääset kokemaan Maata näkyvissä festareiden tunnelmaa!

Tapahtuman kotisivu: https://www.tornionseurakunta.fi/nuorillejakouluikaisille/nuoret/maata-nakyvissa-festarit-pohjoinen-ulottuvuus-

19.6.2024 13.31