Mihin uskomme?

Me uskomme, että maailma ei ole syntynyt sattumalta, eikä sinun olemassaolosi ole vahinko. Uskomme, että Jumala on maailman Luoja ja ylläpitäjä ja hän on luonut meidät ihmiset omaksi kuvakseen. Uskomme, että Jumalan rakkaus on tullut jokaista ihmistä lähelle Jeesuksessa Kristuksessa, joka on sovittanut meidän syntimme. Uskomme, että henkensä kautta Jumala toimii maailmassa edelleen.

Me uskomme, että Kristus lähestyy meitä ehtoollisella, Jumalan tahto on kirjoitettu Raamattuun ja että rukouksemme kuullaan. Uskomme myös, että Tyrnävän seurakunnassa on paikka sinulle joka tätä luet. Tule kirkkoon, kerhoihin tai ota yhteyttä työntekijöihin, me autamme sinua löytämään itsellesi sopivan paikan ja tehtävän!