Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Kaikki nuorten toiminta peruttu koronarajoitusten ollessa voimassa!  Tämän hetken rajoitukset ovat voimassa 19.1. saakka. Seuraa ilmoittelua Instagramista @perunaisoset

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. :)

Nuortenillat alkavat jälleen 20.8.! Nuorteniltoja pidetään joka toinen torstai seurakuntatalolla klo 18-20. Nuortenillat on tarkoitettu kaikille seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Illoissa pelaillaan, juodaan kahvia, hengaillaan kavereiden kanssa, joskus kokkaillaan jne. Toiveita nuorteniltojen sisältöön voi esittää Marille tai vaikka yv:nä Instagramissa tilille Perunaisoset :)

Nuorten yökahvilat jatkuvat myös taas syksyllä! Nuorten yökahvilat ovat keran kuussa perjantaisin klo 18-22. Joskus pelaillaan, joskus kokkaillaan, joskus katsotaan leffaa tai mitä sitten keksitäänkään! Toiveita yökahviloiden sisältöön voi esittää Marille tai Minnalle! Seuraavat yökahvilat ovat 16.10. ja 13.11.

Uutuutena myös Nuokkari on auki tiistaisin klo 15-20 yläkoululaisille ja alle 18-vuotiaille nuorille. Tule pelailemaan ja viettämään aikaa kavereiden kanssa! Mukana kunnan nuorisotyön ohjaajat.

NuoPa eli nuorten palveluryhmä on tauolla lukukauden 2020-2021

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.