Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. :)

SEISKAOLKKARI jokatoinen maanantai klo 15-17 Tyrnävän seurakuntatalon kerhotilassa. Ovet ovat avoinna kaikille 7-luokkalaisille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Olkarissa vapaan oleskelun lisäksi ohjelmaa järjestetään nuorten toiveita mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Ensimmäisen kerran ma 16.9. Seiskaolkkari parillisilla viikoilla.

NUORTENILLAT torstaisin klo 18-20. Nuortenilloissa pelaillaan, jutustellaan, hörpitään kahvia ja teetä ja hengaillaan kavereiden kanssa, ja lopuksi pidetään pieni hartaus. Pääsääntöisesti Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuoneessa. Syksyn ensimmäinen nuortenilta 5.9.

NUORTEN KAHVILAT perjantaisin klo 18-22 kerran kuussa. Syksyn päivämäärät 20.9., 18.10. ja 22.11.

NUORTEN PALVELURYHMÄ (NuoPa) Toiminta-ajatus: ulkoilutamme yhdessä tyrnäväläisissä laitoksissa asuvia ihmisiä ja olemme mukana toteuttamassa erilaisia seurakunnan tapahtumia. Kokoonnumme ensimmäisen kerran ke 11.9. klo 15:15-16 Tyrnävän seurakuntatalolla. Ryhmään mahtuu mukaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan su 8.9. mennessä Salme Kinnuselle (044 7372 631)

MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT Turussa 15.-17.11. Lisätietoa ja ilmoittautuminen myöhemmin!

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.

Nuorten yökahvilat perjantaisin klo 18-22 seurakuntatalon kerhohuoneessa, 20.9., 18.10. ja 22.11.