Seurakunnan toiminta nuorille

Nuorten toiminta

Nuorten toiminta alkaa 2.9. koronatoimet huomioiden!  Seuraa ilmoittelua Instagramista @perunaisoset

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa viikoittain, kuten nuorteniltoja, retkiä ja leirejä. Seuraa ilmoittelua kalenterissa, sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. :)

Nuorten yökahvilat jatkuvat syksyllä! Nuorten yökahvilat ovat kerran kuussa perjantaisin klo 18-22. Joskus pelaillaan, joskus kokkaillaan, joskus katsotaan leffaa tai mitä sitten keksitäänkään! Toiveita yökahviloiden sisältöön voi esittää Jossulle tai Minnalle! Seuraavat yökahvilat ovat 17.9., 15.10., 12.11. ja 10.12.

Nuortenillat alkavat jälleen 7.10.! Nuorteniltoja pidetään noin joka toinen torstai seurakuntatalolla klo 18-20. Nuortenillat on tarkoitettu kaikille seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Illoissa pelaillaan, juodaan kahvia, hengaillaan kavereiden kanssa, joskus kokkaillaan jne. Toiveita nuorteniltojen sisältöön voi esittää Jossulle tai vaikka yv:nä Instagramissa tilille Perunaisoset :)

Seurakunnan työntekijä on mukana 7.lk - 17 v. nuokkarilla kerran viikossa klo 17-20. Seuraa tiedotusta nuokkarin pitopaikasta Instagramista @tyrnavannuorisotoimi ja @perunaisoset.

NuoPa eli nuorten palveluryhmä on tauolla lukukauden 2021-2022

Tukipalvelu koululaisille

Tekstaritupu on tekstiviestipalvelu 5-7-luokkalaisille. Tupu vastaa koululaisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulupäivinä vuorokauden sisään. Vastaajina on seurakuntien kasvatustyön ammattilaisia. Tupulle lähetetty viesti maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Tekstaritupun numero on

045 7688 3323.

Tupu auttaa myös netissä osoitteessa www.nettitupu.fi tai sähköpostitse, osoite on: tekstaritupu@evl.fi.