Lähetystyö paikallisesti

Tule mukaan lähetystyöhön

Mikään ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia toimijoita! Haluaisitko Sinä antaa aikaasi lähetystyölle kotiseurakunnassasi? Apukäsille löytyy tehtävää tempausluontoisista vuosittaisista tapahtumista aina juustokeiton keittämisestä ja moninaisista talkoista myyjäispöydän pitämiseen. Tai haluaisitko ehdottaa uutta toimintaa, tapahtumaa tai kokoontuvaa ryhmää jossa  pidettäisiin lähetyskentän kuulumisia esillä?

Toimintaa vuosittain

• Lähetyspyhät
  • Juhannusjuustokeittomyyjäiset
  • Isänpäivälounas
  • Tasauskeräykseen liittyvä tapahtuma
  • Osallistuminen perunamarkkinoille
  • Orjamarkkinat

Ja paljon muuta!

Tapahtumakalenterista löydät lisää ajankohtaisia tietoja tapahtumista.

Nimikkokohteet

Seurakunnallamme on nimikkolähettiperhe Kaukasiassa. Tarkempia tietoja heidän työstään saa osallistumalla lähetystyön tilaisuuksiin.  Tyrnävän seurakunta tukee Suomen Lähetysseuran kautta Mekongin alueella toimivaa Alliance Anti Traffic -järjestöä joka  edistää naisten ja tyttöjen asemaa sekä edesauttaa ihmiskaupan torjumista. Tuemme myös lähetysjärjestö Sanansaattajat kautta Intian radiolähetystyötä ja Naiset Toivon lähteellä ohjelmia, joita lähetetään Burman, Indonesian, Korean, Kamputsean ja Kinnan naisille.

Lisäksi tuemme muun muassa Suomen Lähetysseuran sekä Suomen Pipliaseuran tekemää työtä.