Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityön toiminta-ajatus perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn (Matt. 28:20). Sen mukaan seurakunnan ja vanhempien tulee antaa kasteopetusta lapsille. Lapsityö on keskeisesti kristillistä kasvatustyötä.

Lapsille ja perheille järjestetään kerhoja, retkiä, tapahtumia ja muuta toimintaa. Ajankohtaiset tiedot lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta löytyvät tapahtumakalenterista.

Lisäksi tapahtumista tiedotetaan päiväkerhoissa. Myös Rauhan Tervehdys -lehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä on ajantasaista tietoa päivä- ja perhekerhoista sekä muusta toiminnasta.

PERHEKERHO KEVÄÄLLÄ 2021
Murto, Temmes ja Tyrnävä.

Perhekerhot ovat toistaiseksi tauolla johtuen koronarajoituksista. Seuraa ilmoittelua.

Perhekerhoa järjestetään Temmeksen seurakuntatalolla (Petäjäsuvannontie) maanantaisin klo 10 - 12. Murron perhekerho kokoontuu jatkossa Murron rauhanyhdistyksen kerhohuoneessa osoitteessa Ketolanperäntie 837 (Kempele) maanantaisin klo 10 - 12.

Perhekerhoa järjestetään Tyrnävän seurakuntatalolla (Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30 - 12. Liukuva aloitus: tule kun kerkeät. Hartaus n. klo 10:15.

Puistoperhekerhot kesällä 2021
Hirvelän leikkipuisto