lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityön toiminta-ajatus perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn (Matt. 28:20). Sen mukaan seurakunnan ja vanhempien tulee antaa kasteopetusta lapsille. Lapsityö on keskeisesti kristillistä kasvatustyötä.

Lapsille ja perheille järjestetään kerhoja, retkiä, tapahtumia ja muuta toimintaa. Ajankohtaiset tiedot lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta löytyvät tapahtumakalenterista.

Lisäksi tapahtumista tiedotetaan päiväkerhoissa. Myös Rauhan Tervehdys -lehdessä on ajantasaista tietoa päivä- ja perhekerhoista sekä muusta toiminnasta.

PUISTOPERHEKERHOT

Lastenohjaajat pitävät puistoperhekerhoja kesä- ja elokuussa kunnan leikkipuistoissa. Toiminta on avointa, eikä vaadi ilmoittautumista. Ohjattua ohjelmaa ei lähtökohtaisesti ole, vaan lastenohjaaja ottaa puistoon mukaan leluja lainattavaksi sekä kahvit/mehut että pientä tarjottavaa. Lastenohjaaja on paikalla juttelua sekä leikkimistä varten, seurana sinulle ja lapsille.

Huomaa myös Kaiken kansan kesäkahvilat, jotka ovat avoimia kohtaamispaikkoja kaikille "vauvasta vaariin". Maksuttomat kahvit, mehut ja tarjottavat sekä tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Lastenohjaaja ja/tai muu seurakunnan työntekijä on paikalla seurana sinulle ja lapsille.

Puistoperhekerhot elokuussa 2018

• Tiistai 7.8. Kaiken kansan kesäkahvila Tyrnävän seurakuntatalolla klo 9-12 ja Murron kerhotilalla klo 13-15
  • Keskiviikko 8.8. Puistoperhekerho Murrossa koulun puistossa klo 10-11:30
  • Torstai 9.8. Puistoperhekerho kirkonkylällä Koskelan puistossa klo 10-11:30