lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityön toiminta-ajatus perustuu Jeesuksen antamaan kaste- ja lähetyskäskyyn (Matt. 28:20). Sen mukaan seurakunnan ja vanhempien tulee antaa kasteopetusta lapsille. Lapsityö on keskeisesti kristillistä kasvatustyötä.

Lapsille ja perheille järjestetään kerhoja, retkiä, tapahtumia ja muuta toimintaa. Ajankohtaiset tiedot lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta löytyvät tapahtumakalenterista.

Lisäksi tapahtumista tiedotetaan päiväkerhoissa. Myös Rauhan Tervehdys -lehdessä on ajantasaista tietoa päivä- ja perhekerhoista sekä muusta toiminnasta.

PERHEKERHO KEVÄT 2019
Murto, Temmes ja Tyrnävä.

Perhekerho Temmeksen seurakuntatalolla (Petäjäsuvannontie) ja Murron kerhotilalla (Kauttaranta 12 A2) maanantaisin klo 10 - 12.

Perhekerho Tyrnävän seurakuntatalolla (Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30 - 12. Liukuva aloitus: tule kun kerkeät. Hartaus n. klo 10:15.

Kerro toiveesi ja palautteesi kerhoista!