Perhekerhot

Maanantaisin 12.9. alkaen Murron rauhanyhdistyksen kerhotilassa klo 10-12.

Kerhossa on aluksi vapaata leikkiä leluilla ja mahdollisuus askarrella. Kun lelut on kerätty pois, lastenohjaaja pitää lyhyen hartaushetken. Hartauden jälkeen on vuorossa kahvittelua (kahvi/tee, mehua, keksiä...), kirjojen katselua ja lopuksi laululeikkejä.  Ennen kahvittelua saa halutessaan syödä myös omia eväitä. Kerho on ilmainen ja kaikille avoin.  Murron rauhanyhdistyksen osoite on Ketolanperäntie 837 (Kempele).

Joka toinen maanantai 29.8. alkaen Temmeksen seurakuntatalolla Kaiken kansan aamupala klo 8-10. Aamupalan jälkeen "tunnin turinat" eli vapaata seurustelua ja yhteislauluja. Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Paikalla aina seurakunnan työntekijöitä. Lapsille leluja, kädentaitoja ja muuta touhua. Tarjolla myös kahvia, teetä, mehua ja jotain pientä purtavaa.

Torstaisin 8.9. alkaen Tyrnävän seurakuntatalon kerhotilassa klo 9.30-11.30. Kerhossa on ns. liukuva aloitus, eli voit saapua teille sopivaan aikaan. Yhteinen hartaus n. klo 10. Ennen hartautta voi pelata lautapelejä ja tehdä palapelejä. Hartauden jälkeen on vapaata leikkiä leluilla ja mahdollisuus askarrella. Kun lelut on kerätty pois, on vuorossa yhteinen kahvitteluhetki (kahvi/tee, mehua, keksiä...), kirjojen katselua ja lopuksi laululeikkejä.  Ennen kahvittelua saa halutessaan syödä myös omia eväitä. Kerho on ilmainen ja kaikille avoin.