Seurakunnan perhekerhot

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu kotona lapsiaan hoitaville vanhemmille ja isovanhemmille yhteiseksi virkistyshetkeksi. Myös lasten hoitajat saavat hoitolapsineen tulla perhekerhoon. Perhekerhossa lapset saavat leikkiä keskenään ja aikuiset vaihtaa kuulumisia. Leikin lomassa vanhemmat voivat askarrella yhdessä lastensa kanssa. Perhekerhoa vetää lastenohjaaja, joka pitää lyhyen hartaushetken, jossa opitaan Taivaan Isän rakkaudesta ja huolenpidosta. Perhekerhossa nautimme yhdessä kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lopuksi vielä laulamme, leikimme tai loruttelemme yhdessä! Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan kerhoon voi tulla silloin kun pääsee. Täällä saa syödä myös omia eväitä!

Perhekerho Murrossa (Murron kerhotila: Kauttaranta 12 A 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Temmeksellä  (Temmeksen seurakuntatalo: Petäjäsuvannontie 2) maanantaisin klo 10-12

Perhekerho Tyrnävän kirkonkylällä (Tyrnävän seurakuntatalo: Mankilantie 1) torstaisin klo 9.30-12.
Perhekerhossa ns. liukuva aloitus. Hartaus n. klo 10:15.

PERHEKERHOT ALKAVAT VIIKOLLA 36 (2.-8.9.2019)

SYYSLOMAVIIKKO

EI KERHOJA!

Hyvää lomaa kaikille!

Pyhäinpäivä; Ikuisuuden kosketus

Hyvää isänpäivää!

Perhepäivä lauantaina 9.11. klo 9.30-14 Murron koululla.

Pimeydestä loistaa valo

Lapsi on ilo

1. Adventti; Joulun odotus alkaa

Jouluaskarteluilta perjantaina 29.11. klo 17-20 Murron koululla.

Juhla on lähellä

Jeesus; Joulun kuningas

MAANANTAINA 9.12. KERHO NORMAALISTI.

TORSTAINA 12.12. EI PERHEKERHOA.

Koko perheen jouluhartaus keskiviikkona 11.12. klo 10.30 Tyrnävän kirkossa, jonka jälkeen joulupuuro sekä askartelua Tyrnävän seurakuntatalolla.