Kuvassa kenkiä.

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT JA MUUALLA RIPPIKOULUN KÄYVÄT ON JAETTU KAHTEEN PIENRYHMÄÄN. PIENRYHMILLÄ ON OMA RIPPIKOULUAIKATAULU. AIKATAULU LÖYTYY ALTA.

HUOM! Rippikoulu-uudistuksen myötä emme ole muutamaan vuoteen enää käyttäneet rippikoulukorttia johon nuoret keräisivät itsenäisesti käyntejä ja merkintöjä. Kaikki kotiseurakuntajaksoon liittyvät kokoontumiset ovat nähtävillä alla olevassa taulukossa.

Ryhmä 1

Kokoontuminen aluksi Tyrnävän seurakuntatalolle

Tyrnäväläisten laitosasukkaiden ulkoilutus

MUUALLA KUIN TYRNÄVÄN SEURAKUNNASSA RIPPIKOULUNSA KÄYVÄT

Muualla rippikoulunsa käyvien aloitus on Tyrnävän kirkossa sunnuntaina 17.10. klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen saat lisätietoja rippikoulun  seurakuntayhteysjaksosta.

Muualla rippikoulunsa käyvien tulee suorittaa kotiseurakunnassaan seurakuntayhteysjakso.

Seurakuntayhteysjakson suorittaminen edellyttää osallistumista kaikkiin kokoontumisiin. Seurakuntayhteysjakson suorituksesta annetaan todistus, joka toimitetaan rippikoulun järjestäjälle. Ilman seurakuntayhteysjakson suoritusta rippikoulun järjestäjä ei voi konfirmoida nuorta.

KEHITYSVAMMAISTEN JA MUIDEN ERITYISRYHMIEN RIPPIKOULU

Kaikille perinteinen leiririppikoulu ei ole sopiva vaihtoehto. Siksi kirkko järjestää erityisrippikouluja, joita ovat esim. kehitysvammaisten rippikoulut, pienryhmärippikoulut ja viittomakieliset rippikoulut. Mikäli nuoren rippikoulu vaatii erityisjärjestelyjä, ottakaa yhteyttä seurakuntaan. Kehitysvammaisten rippikoulusta voitte olla yhteydessä myös suoraan kehitysvammaistyön pastoriin Eeva-Maija Montoon 040 579 7805 / eeva-maija.monto@evl.fi .

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Muualla käyvät:

• Rippikoulu alkaa rippikouluaamunavauksella ti 7.9.2021 klo 9:00 Kuulammen koululla. Aamunavauksen yhteydessä saat infokirjeen ja lisätietoa ilmoittautumisesta

• Rippikouluun ilmoittautuminen tapahtuu netissä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tyrnavanseurakunta.fi

• Ilmoittautuminen alkaa ti 7.9. ja päättyy ti 14.9.

• Lomake tulee täyttää huolellisesti huoltajan kanssa.

• Jos et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä ilmoittautumisesta viimeistään 15.9., ota yhteyttä Johannaan p. 0447372632 tai johanna.aho-vinkka@evl.fi

Lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti!