Seurakunnan isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Sinä, isonen tai kerhonohjaaja?

Rippikoulussa merkittävässä varttuneemman kristityn tehtävässä ovat rippikoulun isoset. Yksi tärkeimmistä varhaisnuorten toiminnan mahdollistajista ovat seurakunnan kerhonohjaajat.  Molempiin tehtäviin tarvitaan erilaisia nuoria, ovathan kaikki kerholaiset ja riparilaisetkin keskenään erilaisia. Ehkä lähivuosina tarvittaisiin juuri Sinua?

Tyrnävän seurakunnan kerhonohjaaja- ja isoskoulutus järjestetään yhdessä ja sitä kutsutaan nimellä ISKO -koulutus. Koulutus kestää kokonaisuudessaan yhden vuoden. Koulutuksen aikana jatketaan rippikoulussa aloitettua opiskelua kristinuskosta, harjoitellaan ryhmän vetämisen ja vapaa-ajan ohjaamisen taitoja, syvennytään hartauselämän harjoittamiseen sekä kasvetaan kristittyinä.

Koulutus tapahtuu pääosin  viikolla koulupäivän jälkeen noin kerran  kuukaudessa, mutta siihen sisältyy myös vierailuja nuorten hiippakunnallisissa ja rovastikunnallisissa tapahtumissa, osallistumista seurakunnan jumalanpalveluselämään sekä leiri syksyllä ja keväällä. Koulutettavat ovat talvikaudella myös mukana rippikouluissa.

HOX kauden 2018-2019 koulutus on juuri alkanut!  Jos missasit kauden startin, ei hätää, ole yhteydessä Jossuun puh. 044 737 2632 tai Jonnaan 044 737 2633. :)