Seurakunnan toiminta varhaisnuorille

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Kerhot alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 49. Ilmoittaudu mukaan! I

lmoittaudu Temmeksen puuhakerhoon tästä.

Murron varkkaolkkari alkaa viikolla 37 (12.9.) ja Tyrnävän varkkaolkkari 38 (16.9.) Ilmouttaudu täältä.

Varhaisnuorten toiminta

Tyrnävän seurakuntatalo

Erika ja Friida

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon! Ilmoittautumisen löydät täältä.

Puuhakerhot

Puuhakerhoissa leikitään, pelataan, askarrallaan, ulkoillaan, kokataan, ja tehdään kaikkea mukavaa yhdessä. Tyrnävän seurakuntatalolla puuhakerho on tarkoitettu 1-2 luokkalaisille.

Temmeksen puuhakerhossa on vuoden aikana 4 vaihtuvaa teemaa. Ensimmäisenä teemana on leikki ja peli syyslomaan saakka. Voit ilmoittautua mukaan koko kerhokaudeksi, tai yhden teeman ajaksi. Tulevat teemat Liikunta viikolla 44-49, askartelu vklo 4-9 ja kokki vko 11-19.

Kokkikerho

Kokkikerhossa kerholaisten maksimilukumäärä on 10. Kerhosta peritään 5€ tarvikemaksu/lukukausi. Kerhossa kokkaillaan erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja ja ruokia. Syksyllä harjoitellaan ja tehdään helpompia ruokia, keväällä voidaan kokeilla jo jotain haastavampaa! Kokkaamisen ohessa ehditään myös leikkiä ja pelata, ja ehkä tehdä toisinaan pieniä askarteluita.

Ilmaisutaitokerho

Aivan uusi kerho 3-5 luokkalaisille! Kerhossa keskitytään pääasiassa musisoimaan, sekä keksimään hauska pieniä esityksiä, eli sketsejä. Kerhoon osallistuminen ei vaadi kokemusta esiintymisestä, eikä sinun tarvitse osata soittaa mitään soitinta. Pääasia, jos tykkään musiikista, ja vitseistä!

Varkkaolkkari

Lapset voivat tulla varkaolkkariin koulunjälkeen tekemään läksyjä, leikkimään, pelaamaan ja oleskelemaan. Olkkarissa on pieni hartaushetki jonka jälkeen klo 14-15 pientä ohjattua ohjelmaa. Ilmottautuminen ilmoittautumissivujen kautta. OMAT EVÄÄT MUKAAN!

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.