Seurakunnan toiminta varhaisnuorille

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

Kerhonohjaajakoulutus 13-vuotiaille ja sitä vahemmillle alkaa elokuussa. Ensimmäinen tapaaminen pe 23.8. klo 15-17 seurakuntatalon kerhonhuoneessa, ja koulutus jatkuu la 24.8. klo 10-16 Kempeleessä Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Lisätietoa Kerhonohjaaja- ja isoskoulutus sivulta sekä nuorisotyönohjaaja Minna Virtaselta.

TUU MUKAAN KERHOON!

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetut kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon!

Kiitos kuluneesta kerhokaudesta! Syksyn kerhokaudesta lisätietoa elokuun 2019 aikana.

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.