Seurakunnan toiminta varhaisnuorille

Varhaisnuorten toiminta

Varhaisnuorille

Toiminnassa halutaan synnyttää kokemuksia yhdessä tekemisestä, toisten huomioon ottamisesta ja ilosta kuulua johonkin porukkaan, joka on turvallinen ja tärkeä. Kerhoissa ja leireillä leikitään, askarrellaan, tehdään luontoretkiä ja puuhataan kaikkea muuta kivaa yhdessä. Jokaiseen juttuun kuuluu myös hiljentyminen hartaushetkeen yhdessä toisten kanssa.

Ilmoitukset varhaisnuorten tapahtumista, retkistä, puuhapäivistä ja muista näet tältä sivulta, Tyrnävän seurakunnan Facebookista ja  koulujen ilmoitustauluilta.

TUU MUKAAN KERHOON!

Kerhot alkavat viikolla 3, Murron liikutakerho alkaa viikolla 4.

Hauskaa yhdessäoloa, leikkimistä, ulkoilua, hartaus, askartelua, aarteenetsintää, lautapelejä ja vaikka mitä muuta. Kerhoja ohjaavat nuoret koulutetutu kerhonohjaajat, sekä varhaisnuorisotyönojaaja Minna Virtanen. Tuu mukaan seurakunnan kerhoon!

Kerhot kevät 2019

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

Kokkikerho 2-4lk

Klo 18-19.30 Seurakuntatalon kerhohuone

Kerhossa yksi paikka!

Murron liikutakerho 0-3lk

Klo 17-18 Murron koulu

Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla

Kokkikerho 5-6lk

klo 16-17.30 Seurakuntatalon kerhohuone

Kerho täynnä

Temmeksen puuhakerho 0-6lk

Klo: 17-18.30 Temmeksen seurakuntatalo

Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla

Kerhoihin mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kokkikerhoihin mahtuu 10 kerholaista. Ilmoittautumien on auki niin kauan, kun paikkoja on.

Ilmoittautuminen on auki osoitteessa:

www.tyrnavanseurakunta.fi/info-ja-asiointi/ilmoittautumiset

lautapelejä seurakunnan varhaisnuorten kerhossa kouluikäisille

Tekstaritupu vastaa 5-7-luokkalaisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin numerossa

Palvelu on voimassa kouluaikoina ja maksaa normaalin tekstiviestin verran.