Jumalanpalveluksen ja hartaudet

Jumalanpalvelukset ovat katsottavissa suorina lähetyksinä Tyrnävän seurakunnan facebooksivulla @tyrnavanseurakunta.

Facebookista löydät avoimen sivumme nimellä Tyrnävän seurakunta. Sivulle pääseminen ja jumalanpalvelusten näkeminen ei vaadi kirjautumista. Jos facebook pyytää sinua kirjautumaan, voit ohittaa pyynnön painamalla "ei nyt." Jumalanpalveluksista jää myös tallenne. Facebooksivun löydät upotettuna tämän sivuna alalaidasta.

Varhaiskasvatuksen hartauksia, tiedotusta ja videoita voit seurata Facebooksissa sivulta Tyrnävän seurakunnan lastenohjaajat ja instagramissa @lastenohjaaja_tyrnava

Tyrnävän seurakunnan nuorisotyöntekijöitä voit seurata instagramissa tilillä @perunaisoset. .

YLE lähettää poikkeuksellisesti joka sunnuntai jumalanpalveluksen televisiosta sekä yle areenasta.

Ikkuna Jumalan todellisuuteen - Minuuttihartaus

Tyrnävän kirkko

Mihin uskomme?

Me uskomme, että maailma ei ole syntynyt sattumalta, eikä sinun olemassaolosi ole vahinko. Uskomme, että Jumala on maailman Luoja ja ylläpitäjä ja hän on luonut meidät ihmiset omaksi kuvakseen. Uskomme, että Jumalan rakkaus on tullut jokaista ihmistä lähelle Jeesuksessa Kristuksessa, joka on sovittanut meidän syntimme. Uskomme, että henkensä kautta Jumala toimii maailmassa edelleen.

Me uskomme, että Kristus lähestyy meitä ehtoollisella, Jumalan tahto on kirjoitettu Raamattuun ja että rukouksemme kuullaan. Uskomme myös, että Tyrnävän seurakunnassa on paikka sinulle joka tätä luet. Tule kirkkoon, kerhoihin tai ota yhteyttä työntekijöihin, me autamme sinua löytämään itsellesi sopivan paikan ja tehtävän!