Raamattu, lyhty, Jeesusnukke, risti, oksia ja lastevirsikirjoja valkoisella liinalla.

Päiväkerhotoiminta

Päiväkerho keväällä 2021

Keväällä päiväkerhossa jatkavat syksyllä aloittaneet ryhmät, joissa kokoontuu v. 2015-2016 syntyneitä kerholaisia.
Syksyn 2021 päiväkerhoihin voi ilmoittautua toukokuussa. Ilmoitamme, kun ilmoittautumislomakkeet avataan.

Kerhoryhmät kokoontuvat Tyrnävän seurakuntatalolla ja Murron rauhanyhdistyksen kerhohuoneessa. Myös Temmeksen seurakuntatalolla järjestetään päiväkerho, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Päiväkerhoa on kerran viikossa 2 tai 2,5 tuntia kerrallaan. Päiväkerhossa syödään eväät joka kerta. Lapset tuovat mukanaan kerhoon pienet eväät. Kerhomaksu on 20 €/vuosi.

Lisätietoja lastenohjaajilta: Meiju Kaakinen, p. 044-7372 615 ja Minna Matinlauri, p. 044-7372 616.
Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Hiljaisella viikolla ei päiväkerhoja.