Seurakunnan päiväkerhotoiminta

Päiväkerhotoiminta

Seurakunta järjestää päiväkerhoa 4-5-vuotiaille lapsille. Syksyllä 2018 päiväkerhoja järjestetään vuonna 2013-2014 syntyneille. Voit tiedustella päiväkerhopaikkoja suoraan lastenohjaajilta ja ilmoittautua Tyrnävän kirkonkylän, Murron tai Temmeksen päiväkerhoon. Ryhmät muodostuvat aina riittävien ilmoittautumisten mukaan.

Päiväkerhot alkavat viikolla 36 (3.-9.9.2018)

Kerhoja on Murrossa seurakunnan kerhotilassa (Kauttaranta 12 A 2) sekä kirkonkylällä Tyrnävän seurakuntatalon kerhotilassa. Temmeksen seurakuntatalolla ei keväällä 2018 järjestetty päiväkerhoa ilmoittautumisten vähyyden vuoksi, mutta Temmeksen seurakuntatalolla järjestetään päiväkerho syksyllä, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi.

Kesken kerhokauden vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kerhomaksu on 20 €/kerhokausi (sis. syksy ja kevät).

Päiväkerhoa on kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan. Kerhoa pitävät seurakunnan lastenohjaajat, jotka suunnittelevat toimintaa joka kerhokerralle. Kerhossa leikimme, hiljennymme pienen hartaushetken ääreen, askartelemme, jumppaamme ja laulamme yhdessä. Myös vapaalle leikille ja seurustelulle on oma aikansa. Joka syksy ja kevät käymme myös tutustumassa Tyrnävän kirkkoon kerhon aikana.

Päiväkerhossa syödään eväät joka kerta. Lapset tuovat  mukanaan kerhoon pienet eväät (esim. leipää, hedelmän, mehua, keksin). Eväiksi ei saa ottaa mukaan karkkia, sipsiä tai limsaa. Kerhossa jaetaan kuukausitiedote, jossa lukee tärkeää tietoa kerhon toiminnasta ja esimerkiksi tulevista ulkoiluista.

Ilmoittaudu syksyn 2018 päiväkerhoihin tästä . Ilmoittautumisaika 7.-31.5.2018