Seurakunnan päiväkerhotoiminta

Päiväkerhotoiminta

Seurakunta järjestää päiväkerhoa 4-5-vuotiaille lapsille. Keväällä 2019 päiväkerhoja järjestetään vuonna 2013-2014 syntyneille. Kerhoryhmät kokoontuvat Tyrnävän seurakuntatalolla ja Murron kerhotilalla. Voit tiedustella päiväkerhopaikkoja suoraan lastenohjaajilta.

Päiväkerhot jatkuvat viikolla 4 (21.-27.1.2019)

Kerhoja on Murrossa seurakunnan kerhotilassa (Kauttaranta 12 A 2) sekä kirkonkylällä Tyrnävän seurakuntatalon kerhotilassa. Temmeksen seurakuntatalolla ei kaudella 2018-2019 järjestetty päiväkerhoa ilmoittautumisten vähyyden vuoksi, mutta Temmeksen seurakuntatalolla järjestetään päiväkerho syksyllä 2019, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi.

Kesken kerhokauden vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kerhomaksu on 20 €/kerhokausi (sis. syksy ja kevät).

Päiväkerhoa on kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan. Kerhoa pitävät seurakunnan koulutetut lastenohjaajat, jotka suunnittelevat toimintaa joka kerhokerralle. Kerhossa leikimme, hiljennymme pienen hartaushetken ääreen, askartelemme, jumppaamme ja laulamme yhdessä. Myös vapaalle leikille ja seurustelulle on oma aikansa. Joka syksy ja kevät käymme myös tutustumassa Tyrnävän kirkkoon kerhon aikana.

Päiväkerhossa syödään eväät joka kerta. Lapset tuovat  mukanaan kerhoon pienet eväät (esim. leipää, hedelmän, mehua, keksin). Eväiksi ei saa ottaa mukaan karkkia, sipsiä tai limsaa. Kerhossa jaetaan kuukausitiedote, jossa lukee tärkeää tietoa kerhon toiminnasta ja esimerkiksi tulevista ulkoiluista.