Raamattu, lyhty, Jeesusnukke, risti, oksia ja lastevirsikirjoja valkoisella liinalla.

Päiväkerhotoiminta

Päiväkerho alkaa syksyllä 2021 elo-syyskuussa.

Syksyn 2021 päiväkerhoihin voi ilmoittautua v.2016-2017 syntyneet lapset sekä v.2018 syntyneet sisarukset. Ilmoittautua voi lomakkeella heinäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen kerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta.

Kerhoryhmät kokoontuvat Tyrnävän seurakuntatalolla ja Murron rauhanyhdistyksen kerhohuoneessa. Myös Temmeksen seurakuntatalolla järjestetään päiväkerho, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Päiväkerhoa on kerran viikossa 2 tai 2,5 tuntia kerrallaan. Päiväkerhossa syödään eväät joka kerta. Lapset tuovat mukanaan kerhoon pienet eväät. Kerhomaksu on 20 €/vuosi.

PÄIVÄKERHON OHJELMA

Vapaata leikkiä/Ulkoilua
Hartaushetki
Eväshetki
Luovaa toimintaa ja kädentaitoja
Leikki- ja laulutuokio
Satutuokio, loruhetki
Yhteinen päätösrukous ja -laulu

Lisätietoja lastenohjaajilta: Meiju Kaakinen, p. 044-7372 615 ja Minna Matinlauri, p. 044-7372 616.
Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen nyt auki. Ilmoittaudu tästä.