Tyrnävän kirkon peruskorjaus

Tyrnävän kirkon peruskorjauksen valmistelevat suunnittelutyöt ovat alkaneet. Seurakunta on valinnut hankesuunnitteluvaiheen rakennuttajakonsultiksi DI Matti Antikaisen Rakennusinsinööritoimisto Rimako Oy:stä ja arkkitehtitoimistoksi  Arkkitehtitoimisto Jorma Teppo Oy:n. Tänä syksynä kirkon rakenteiden kuntoa ja korjaustarpeita kartoitetaan tarkemmilla tutkimuksilla. Seurakunnan toiminta kirkossa jatkuu toistaiseksi normaalisti.

Suunnitteluvaiheessa seurakunta on kovasti kiinnostunut vanhoista Tyrnävän kirkosta otetuista valokuvista.  Mikäli tyrnäväläisten arkistoista löytyy kuvia, joissa näkyisi kirkko alkuperäisessä asussaan tai joista voisi seurata aikojen kuluessa tehtyjä muutoksia, ne voi toimittaa kopioitavaksi Tyrnävän seurakuntaan, os. Mankilantie 1.

Tyrnävän kirkon peruskorjaus

16.8.2017 15.23

Tyrnävän kirkon peruskorjauksen valmistelevat suunnittelutyöt ovat alkaneet. Vanhojen valokuvien etsintä käynnissä.