Tyrnävän seurakunta hakee seurakuntamestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

Seurakuntamestarin keskeiset työtehtävät ovat:

  • Seurakunnan kiinteistöjen puhtaana- ja kunnossapito.
  • Seurakunnan keittiötilojen ja kaluston ylläpito. Asiakkaiden ohjaus ja opastus keittiö- ja muiden tilojen käytössä.
  • Seurakunnan tilaisuuksien pienimuotoisten kahvitusten järjestäminen ja seurakunnan työalojen elintarvikehankintojen koordinointi.
  • Seurakunnan toisen seurakuntamestarin sijaistaminen suntion tehtävissä.

Tehtävään valittavalle eduksi katsotaan suoritettu tai opintojen loppuvaiheessa oleva seurakuntapalvelualan ammattitutkinto (entinen suntion ammattitutkinto), työkokemus kiinteistönhoitotyöstä, asiakaspalvelusta. Luonnollisesti kokemus seurakuntatyöstä on eduksi.

Seurakuntamestarin työsuhteen palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukainen. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa KirVESTES:n liitteen 1 mukaista kokemuslisää. Työaika on 38 tuntia 15 min viikossa.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteeseen valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 6.10.2023 klo 16. Hakemus ja CV toimitetaan osoitteeseen Tyrnävän seurakunta / Seurakuntamestari, Mankilantie 1, 91800 Tyrnävä tai sähköpostitse tyrnava@evl.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää tutkinto- tai työtodistuksia, ne pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Haastattelut pidetään kutsutuille 13.10.2023.

Lisätietoja antavat talouspäällikkö Jukka Aatsinki p. 044 7372 621, kirkkoherra Teemu Isokääntä p. 044 7372 619 ja emäntä Anitta Korkiakoski p. 044 7372 614.