Seurakuntamestarin mestari

Tyrnävän seurakunnassa on avoinna päätoiminen seurakuntamestarin virka. Seurakuntamestarin virkaan kuuluu kirkonpalvelijan tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa. Seurakunnan kiinteistöjen osalta virkaan kuuluu kiinteistöhuoltoon liittyvät tehtävät, vahtimestarina toimiminen sekä vastuu viheralueista. Seurakunnan hautausmailla tehtäviin kuuluu erilaisia ulkotöitä, hautausmaan yleisilmeestä huolehtimista sekä hautauksiin liittyviä valmisteluita. Lisäksi kesäkuukausina tehtävään kuuluu hautuumaiden kesätyöntekijöiden ohjaaminen.

Viran palkkaus määritellään kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmä 402:n mukaan, työaikana jaksotyöaika. Virkaan valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta. Virka tulee vastaanottaa 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijalle luetaan eduksi kokemus suntion tehtävien hoidosta, kokemus kiinteistöhuollosta ja osaaminen ja kokemus puutarha-alan/hautausmaiden hoidon tehtävistä. Osaaminen asiakaspalvelussa, joustavuus, tiimityötaidot ja oma-aloitteisuus sekä kirkon jumalanpalveluselämän tuntemus ovat eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta oman auton käyttöön.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee lähettää 29.3.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Tyrnävän seurakunta, Mankilantie 1, 91800 Tyrnävä (kuoreen merkintä: "Seurakuntamestarin virka" tai sähköpostitse osoitteeseen jukka.aatsinki@evl.fi.