Tulevat musiikkitilaisuudet 2024

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, jollei muuta mainita.
Musiikkitilaisuuksia ei striimata.
Lämpimästi tervetuloa!

Laulutuokiot ja hartaus, "Keskikesän juhlassa" kotiseututalolla

Tyrnävän kotiseututalolla (os. Pytinkitie 8) ti 18.6. alk. klo 17.00

Laulutuokiot
klo 17.15 Lapsille ja lapsenmielisille, sisältää myös laululeikkejä
klo 18:15 Kaiken ikäisille, perinteisiä lauluja
klo 19.15 hartaus, kirkkoherra Teemu Isokääntä. (Yhteislaulu suvivirsi)

Tyrnävän kirkonkylän kyläyhdistys järjestää yhteistyössä paikallisten toimijoiden ja yhdistysten kanssa "Keskikesän juhlan" kotiseututalolla (os. Pytinkitie 8) tiistaina 18.6. klo 17 alkaen.
Tyrnävän Seurakunta on mukana laulutuokioiden ja hartaushetken muodossa. Mukana ovat Meiju, Salme, Salla ja Teemu.

Kesäillan sävelhartaus

Tyrnävän kirkossa to 20.6. klo 18.30

Laurilan perheet musisoivat

Laulu- ja soitinmusiikkia
Serkusten lauluryhmä
Yhteislaulua
Hartauspuhe Teemu Isokääntä
Järjestäjinä Laurilat

Urkukonsertti

Tyrnävän kirkossa pe 30.8. klo 20.00

Urkuri Christian Ahlskog esittää J.S. Bachin pääsiäiseen liittyvää urkumusiikkia

Konsertti on osa Bach Complete -konserttisarjaa, jossa hän esittää kaikki Johann Sebastian Bachin urkuteokset. Sarja, joka alkoi syyskuussa 2023, jatkuu kahden vuoden ajan. 19 pääkonsertin lisäksi pidetään rinnakkaiskonsertteja eri kirkoissa. Konsertteihin on vapaa pääsy. Konserttia ei striimata.

Preludi ja fuuga G-duuri (BWV 550)
Toccata ja fuuga F-duuri (BWV 540)
Pastoraali F-duuri (BWV 590)
Urkukoraaleja:
Leipzig-koraalit (BWV 651-652)
Orgelbüchleinista (BWV 631-634)

Konsertti Club for Five

Tyrnävän kirkossa la 14.9. klo 14.00

Akustinen kirkkokonsertti

Seuraa päivittyvää tiedotusta! Liput tulossa myyntiin.

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye. Vuodesta 2000 toiminut lauluyhtye on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. ”Clubin” musiikki ei rajoitu vain yhteen tiettyyn tyylilajiin – yhtye on mukavuusalueellaan niin jazzin, popin ja rockin kuin kansanmusiikin tai klassisen musiikin alueella.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopraano, Saima Haapanen – altto, Jouni Kannisto – tenori, Juha Viitala – baritoni ja Tuukka Haapaniemi – basso) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esiintymiset ovat täynnä koskettavaa tulkintaa, oivaltavaa huumoria, suvereenia osaamista ja valloittavia soolosuorituksia.

24.3.2024 19.11